Mesql's Interactive - Not Dead Yet

Snyggt med plissegardin

Posted Aug. 14, 2018, 10:13 a.m. By mesql Tags: Inredning

Det är kul med inredning tycker jag och det finns så mycket som man skulle vilja göra om hemma och det är ju underbart när man känner att man börjar få till det så som man vill ha det hemma. För det finns så mycket som man kan göra för att det ska bli hemtrevligt tycker jag. Och för mig så är det viktigare att det är hemtrevligt än att det är super snyggt rent estetiskt. Så för mig är det viktigt med en blandning av nytt och gammalt och att man har mycket belysning och punkt belysning. Sen att man har mycket textiler och gröna växter då blir det hemtrevligt tycker jag.

Finns mycket som man kan göra

Ja det finns en hel del som man kan göra och som är kul att hålla på med. Ja man vill ju att det ska vara så bra som möjligt och att ha fina gardiner gör också så stor skillnad och att ha plissegardiner är ju väldigt snyggt och som även är stilrent. Ja det finns en hel vetenskap när det kommer till att inreda och göra det fint och snyggt hemma och att göra det hemtrevligt framför allt. 
Ja man får hitta sin stil och göra det så att det känna bra för en själv att vara där, för vi är som sagt alla olika oh vi tycker om olika saker så man får hitta sin stil som man tycker om och som man tycker gör att det blir hemtrevligt hemma hos sig.
Ja det är ju så kul när man kan göra det och att man hittar det som man har lust att göra och att man kan få det att bli så som man hade tänkt att det skulle bli och att få det snyggt och hemtrevligt.
Ja man får pröva sig fram och se vad som passar.